Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Cheesecake uden bagning og uden husblas

Indtastet 18. november 2023 af: Emilie Andersen

Du følger nu Emilie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Emilie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
Bund
120 g
70 g
Fyld:
300 g
55 g
2 knivspids
0,5 tsk
1 spsk
2,5 dl

Knus småkagerne f.eks. i en minihakker, bland dem herefter med blødt smør til det samler sig.

Læg bagepapir i bunden af en springform og tryk bunden ud herpå. sæt på køl til fyldet er klar.

Brug gerne stuetempereret flødeost, da det er nemmest at røre sammen med vanille, flormelis og citronsaft.

Pisk fløden let og vend den i flødeostemassen. Smag til og fordel herefter på bunden. Glat overfladen godt ud. Dæk formen til og sæt den på køl, gerne til dagen efter, eller minimum 4 timer.

Ved servering kan kagen pyntes efter smag og behag f.eks med amarenakirsebær, eller anden frugt.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk