Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Gnocchi med broccolisauce og skinke tern

Indtastet 22. september 2024 af: Sofie B. M.

Du følger nu Sofie B. M.


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie B. M. indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Broccolisauce:

1. Start med at koge broccolien i buketter og godt saltet i ca. 15 min. (Husk at gemme 2 dl af broccolivandet) 

2. Bland den kogte broccoli, 1 dl vand, hvidløg (presset), fløde, ost og evt. lidt citron.

3. Blend brandingen godt sammen og smag til med salt og peber.*

4. Steg skinketernene i peber ca. ½ tsk, brug evt. lidt fedtstof.

5. Bland skinken i broccolisaucen

Gnocchi og færdig ret:

1. Kogt gnocchi, husk salten, og hæld derefter alt vandet fra.

2. Hæld broccolisaucen over gnocchien, og vendt dem godt sammen.*

 

 * Hvis konsistensen er for tyk, brug noget af det ekstra broccolivand.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk