Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Hjemmelavet lasagnette

Indtastet 30. august 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde madenimitliv.dk
Opskriften giver:
Ingredienser
1 spsk
1 stk
2 fed
500 g
2 spsk
2 dåser
2 dl
2 dl
2 tsk
2 tsk
400 g
2 spsk
3 spsk
3 dl
75 g

Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt hakket oksekød og brun det godt. Drys 2 spsk. mel i gryden og rør rundt. Tilsæt hakkede tomater. Skyl dåserne rene med vand og tilsæt tomatvand og mælk.

 

Tilsæt krydderier og lad kødsovsen simre under låg i ca. 15 minutter men gerne længere. Smag til med (sukker) salt og peber.

 

Fordel pastaen i et stort, ildfast fad, hæld kødsovsen over og rør lidt rundt, så pastaen fordeles i kødsovsen.

 

Bechamelsauce

Smelt smørret i en gryde. Når det bruser op røres 2 spsk mel ud i smørret.

 

Tilsæt mælk og pisk godt rundt. Bring gryden i kog under jævnlig omrøring og lad saucen koge igennem i et par minutter til den tykner og melsmagen forsvinder.

 

Smag til med muskat, salt og peber.

 

Fordel bachamelsaucen ovenpå kødsovsen og pasta i fadet, drys med revet ost på toppen.

 

Bag lasagnetten i ovnen ved 200 grader (alm. ovnfunktion) i   35-45 minutter til toppen er gylden og pastaen mør.

 

Bliver toppen for mørk under bagningen, så kan man dække fadet til med lidt stanniol. Det er vigtigt, at lasagnetten bager så længe, at pastaen er mør.

 

  200 °C   45 minutter

  200 °C   45 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk