Kaffebrød
Dejlig brød, som kan fryses i skiver uden noget oven på.
Ingredienser
Brødet: 50 g gær 150 g margarine 2 ¼ dl. Mælk 50 g sukker 1 æg 500 g mel | ||
Dagen efter: 300 g sukker 150 g marcipan 20-25 dråber mandelessens 2 bæger æggehvide | ||
Kaffebrød:
Æltes sammen og hæve ½ time – rulles ud på en bageplade med en 1 ½-2 cm tykkelse
Hæve ½ time igen 12-15 min ved 200 grader
Laves dagen før, brødet skal være koldt
Brødet skæres i skiver og Brødskiverne lægges ned og jeg plejer lige at give skiverne lidt i ovnen på 200 grader før jeg smør nedenstående på.
Dagen efter:
ovenstående piskes sammen og smøres ud på brødskiverne og bages i 7-10 min ved 200 grader ( Det er nemmere og komme massen i en sprøjtepose og og kom det på )
Der skal holdes øje
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | - |
Kalorier | - |
Fedt | - |
- mættede | - |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | - |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | - |
Protein | - |
Salt | - |
Anslåede værdier |