Kartoffel Pandekager
En lidt sundere pandekage.
Ingredienser
300 | g | Kogte kartofler |
2 | spsk | Sukker |
3 | spsk | Fuldkornrismel |
3 | stk | Æg |
50 | g | Minimælk, 0,5% |
3 | spsk | Kokosolie, økologisk, änglemark |
1) Kog de 300 g. Kartofler, og lad dem køle af.
2) Kom de 300 g. Kartofler, 2 spsk. Sukker, 3 spsk. Rismel, 3 æg og evt. 1/2 dl. Minimælk (hvis det behøves) i en skål.
3) Pisk alle delene med en håndmixer eller stavblender til en lind grød.
4) Sæt en pande på komfuret, og steg dem i kokosolie.
5) Vend dem et par gange, og server dem med sukker / syltetøj el. sirup.
VELBEKOMME!
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 836 kJ |
Kalorier | 201 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 7 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 16 g |
- heraf sukker | 4 g |
Kostfibre | 12 g |
Protein | 5 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk. (38 g)