Kerneknækbrød
Ingredienser
120 | g | Græskarkerner |
45 | g | Solsikkekerner |
50 | g | Chia frø |
150 | g | Hørfrø, rå |
20 | g | Glutenfri havremel |
360 | g | Vand |
1 | tsk | Salt |
1) Tænd ovnen på 160 grader.
2) Bland alle ingredienserne sammen i en skål. OBS! Vandet skal koges.
3) Fordel hele massen på en bageplade. Gerne så tynd som muligt.
4) Skær knækbrødene ud. Jeg brugte et pizzahjul.
5) Bag knækbrødene i 40-60 minutter.
6) Tag knækbrødene ud af ovnen, og lad dem hvile i en times tid.
160 °C 1 timer
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1291 kJ |
Kalorier | 308 kcal |
Fedt | 23 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | 7 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 14 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (32,582 g)