Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Koldhævede morgenboller

Nemme og æltefrie

Indtastet 19. juli 2022 af: Monica Rasmussen

Du følger nu Monica Rasmussen


Du vil nu modtage en email hver gang Monica Rasmussen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Anna-mad.dk

Aftenen før
- Opløs gær i koldt vand.
- Rør olivenolie, sukker og salt i.
- Tilsæt resten af ingredienserne og rør til al mel er rørt ud i dejen.
- Dæk skålen med låg eller film og sæt den på køl natten over.

Næste morgen
- Tag skålen ud af køleskabet.
- Hvis du har tid til det, så lad den stå på køkkenbordet en times tid. Hvis du er mere utålmodig, så drop dette step.
- Tænd ovnen og skru op på så høj over-undervarme som muligt (250 grader i mit tilfælde).
- Brug 2 skeer til at klatte bollerne op på en bageplade med bagepapir og drys evt. med havregryn eller kerner på toppen.
- Når ovnen er varm, skal du skrue ned på 220 grader og med det samme sætte bollerne ind.
- Bag bollerne i cirka 18-20 minutter, til de er sprøde og gennembagte.
- Lad dem afkøle en smule, inden de spises.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk