Kyllingepølsehorn
Gode, luftige, lækre og lige til madpakken
Ingredienser
800 | g | Pizzadej |
100 | g | Tomatketchup |
100 | g | Tomatpure, koncentreret |
20 | små | Kyllingepølser, 7 % fedt |
Lige inden ovnen | ||
2 | stk | Æg |
1 | dl | Pinjekerner |
Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft)
Rul pizzadejen ud - stræk den eventuelt lidt, det tager den ikke skade af :)
halvér den på langs. Herefter skærer du 5 trekanter af hvert dejstykke (jeg bruger pølsen som målstok for, hvor brede trekanterne skal være.
Bland ketchup sammen med tomatpuré, og giv hver trekant et lille lag. Læg herefter en kyllingepølse på og rul fra bredeste ende op mod spidsen.
Pisk æggene sammen med lidt vand, og pensel pølsehornene. Fordel til sidst en smule pinjekerner ovenpå hvert pølsehorn
Sæt dem i ovnen i cirka 9-11 minutter - se efter den gyldne farve, og mærk efter om dejen er sprød/gennembagt
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 881 kJ |
Kalorier | 217 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 26 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (88 g)