Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Laks i ovn med spinat og kartofler

Indtastet 24. juli 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde webopskrifter.dk

Forvarm ovnen til 210 grader.

 

Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i et ildfast fad sammen med den frosne spinat.

 

Bland mornaysaucen, vand, salt og peber sammen i en skål og hæld blandingen over kartoflerne og spinaten.

Sæt fadet i ovnen i 30-35 minutter (afhængig af ovn og kartoffelstykkernes størrelse)

 

Fjern skindet fra laksen ( jeg skærer det forsigtigt med en kniv). Krydr fisken med salt og peber.

 

Tag fadet ud af ovnen og rør lidt rundt, så kartoflerne og spinaten plandes godt. Læg laksen ovenpå og sæt fadet i ovnen i yderligere 12 minutter.

 

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk