Let tunsalat med græsk yoghurt
Ingredienser
1 | dåse | Tun, 140 g |
100 | g | Græsk yoghurt, 10% |
1 | drys | Peber, sort |
1 | nip | Salt |
Dræn dåsen med tun og pisk den sammen med græsk yoghurt.
Smag til med salt og peber, evt citronsaft.
Tunsalaten kan røres eller toppes med grøntsager efter smag og behag. Rød perfrugt i små tern, rødløg eller majs passer godt. Agurk er også lækkert, men bedst som topping ved serveringen.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 516 kJ |
Kalorier | 124 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 3 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 18 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (24,3 g)