Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Müslibarer

Indtastet 2. april 2022 af: Ditte Hansen

Du følger nu Ditte Hansen


Du vil nu modtage en email hver gang Ditte Hansen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://marialottes.dk/hjemmelavet-muslibar/
Opskriften giver:
Ingredienser
20 g
20 g
20 g
20 g
40 g
40 g

Opvarm ovnen til 130°.

Når du har vejet de forskellige ingredienser af, som du ønsker i dine müslibarer, blander du de dine tørre ingredienser sammen først (undtagen chokolade, hvis du vælger at komme det i barerne).

Varm hurtigt din glukosesirup op og hæld den henover de tørre ingredienser og rør godt sammen, så det bliver fordelt godt. 

Rør herefter din chokolade i og masser din masse ned i en lille form (vi brugte små engangs aluminiumbakker), men en silikoneform eller lign. beklædt med bagepapir vil fungere fint.

Barerne bages i ca. 15 minutter, men hold øje. De skal gerne blive lettere gyldne på overfladen.

Lad barerne afkøle og skær dem i ønsket størrelser.

  130 °C   15 minutter

  130 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk