Müslibarer
Ingredienser
20 | g | Mørk chokolade |
20 | g | Pistacienød, tørret |
20 | g | Mandler |
20 | g | Havregryn |
40 | g | Tørrede abrikoser |
40 | g | Glukosesirup |
Opvarm ovnen til 130°.
Når du har vejet de forskellige ingredienser af, som du ønsker i dine müslibarer, blander du de dine tørre ingredienser sammen først (undtagen chokolade, hvis du vælger at komme det i barerne).
Varm hurtigt din glukosesirup op og hæld den henover de tørre ingredienser og rør godt sammen, så det bliver fordelt godt.
Rør herefter din chokolade i og masser din masse ned i en lille form (vi brugte små engangs aluminiumbakker), men en silikoneform eller lign. beklædt med bagepapir vil fungere fint.
Barerne bages i ca. 15 minutter, men hold øje. De skal gerne blive lettere gyldne på overfladen.
Lad barerne afkøle og skær dem i ønsket størrelser.
130 °C 15 minutter