Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Okonomiyaki, japansk pandekage

Med hvidkål, gulerod og ingefær i dejen

Indtastet 26. februar 2020 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Snit kålen meget fint. Kram den med salt og lad den hvile.

Riv guleroden lidt grovere.
Riv ingefæren fint og hak derefter på kryds og tværs med en stor grøntsagskniv, for at undgå tråde.

Bland en pandekagedej af resten, pånær bagepulver, som først kommes i tilsidst, sammen med hvidkålen.

Tilsæt gulerod og ingefær og lad dejen hvile 30 min. 

Rør bagepulver og hvidkål i umiddelbart før stegning.

Steg i olie eller hvad du foretrækker, jeg penslede panden med olie mellem hver pandekage. Bag i 7-10 min på hver side, for en tykkere pandekage eller til pandekagen er sat og færdig.

Dejen kan både anvendes til mange små tykke pandekager, ved at bruge en bagering. Eller der kan steges to store tykke pandekager,  der skæres i trekanter. Eller der kan bages 9 tynde pandekager, hvor man skal være hurtig til at brede dej og de revne grøntsager ud.

Server gerne med snittet grønt f.eks romainesalat, agurk, rød peber, og forårsløg (kun den grønne top). 
En chilimayonnaise eller chilisovs passer fantastisk til.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk