Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Oksekød i fad med blomkålsmos

Indtastet 17. august 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Start med at lav oksekødet. Skyl bladselleri og peberfrugt, og skær begge dele i små tern. 

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Svits grøntsagerne i olien ved middel varme.

 

Skub grøntsagerne lidt ud til siden på panden, og tilsæt det hakkede oksekød. Brun det godt af ved høj varme. Tilsæt koncentreret tomatpure, og steg det et par minutter. Tilsæt tomatsauce, og lad det simre, imens blomkålsmosen laves.

 

Fjern bladene fra blomkålen, og skær det i mindre buketter. Skær den yderste grove del af stokken, og skær den herefter i små tern. Kog blomkålen i ca 10 minutter, til de er helt møre og nemme at mose.

 

Hæld vandet fra blomkålen, og tilsæt smør. 

Blend det hele til en helt glat blomkålsmos. Krydr godt med salt og peber.

 

Kom kødsovsen op i et ildfast fad, og fordel blomkålsmosen ovenpå. Bag retten i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk