Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Omvendt hulkage

Indtastet 20. december 2020 af: Trine Larsen

Du følger nu Trine Larsen


Du vil nu modtage en email hver gang Trine Larsen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
Chokoladekage
115 g
210 g
45 g
0,5 tsk
0,5 tsk
0,75 tsk
0,5 tsk
1,25 dl
0,75 dl
1 stk
0,25 dl
Vanilje sauce
250 g
1 dl
4 dl

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Chokoladekage:

Bland mel, sukker, kakao, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en skål. I en anden skål piskes mælk olie og æg sammen. Pisk de tørre ingredienser sammen med de våde ingredienser til en ensartet dej. Tilsæt kogende vand lidt ad gangen imens der piskes. Fordel dejen i en bradepande (20x30) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter.

Vaniljesauce

kom alle ingredienserne i en gryde og lad blandingen smelte ved jævn varme – rør af og til. Held den varme sauce ned i hullerne, når kagen er let afkølet. Lad kagen køle af.

Lav huller i kagen og hæld saucen i imens kagen stadig er varm. 

  175 °C   30 minutter

  175 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk