Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pæretærte

Indtastet 30. marts 2020 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspiration fra Karolines Køkken

Smuldr smørret ud i melet, brug evt. en foodprocesser eller minihakker. Tilføj sukker og vanillesukker og bland godt inden ægget tilføjes og dejen samles hurtigt. Vand tilføjes kun, hvis dejen ikke samler sig.

Lad dejen hvile i køleskab, 1 time ca.

Klip 2 store fryseposer op og rul dejen ud her imellem. Del dejen i 2 og rul dem ud hver for sig. Læg bunden i en smurt tærteform, fordel pærerne herpå (tør dem gerne godt med køkkenrulle først). Læg toppen på og tryk den godt fast langs kanten. Pensl med koldt vand og drys med lidt sukker. Stik evt. nogle huller i toppen, så dampen kan slippe ud. 

Sæt i ovnen og bag ca 40 min ved 200 grader.

Server med flødeskum, creme fraiche eller en kugle vanilleis.

  200 °C   40 minutter

  200 °C   40 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk