Pandekager til forårsruller
Ingredienser
125 | g | Speltmel |
1 | dl | Vand |
2 | stk | Æg |
2,5 | dl | Laktosefri letmælk |
0,5 | tsk | Salt |
1 | tsk | Bagepulver |
50 | g | Smør eller vegansk smør |
Pisk mel og vand til en jævning. Pisk æg i, derefter mælk og de øvrige ingredienser. Lad dejen hvile lidt, gør evt fyld klar imens.
Steg nogle meget lyse pandekager. Jeg synes det er lettest ved god, men ikke høj varme (6.-7 på vores der går til 9)
Fold pandekagen som en konvolut omkring fyldet og steg derefter i olie.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 803 kJ |
Kalorier | 191 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 6 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 17 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 pandekager (50 g)