Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pasta med millionbøf

Klassisk millionbøf

Indtastet 9. december 2022 af: Pernille

Du følger nu Pernille


Du vil nu modtage en email hver gang Pernille indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Pernilles egen opskrift

Start med at sætte to gryder med vand og salt over til henholdsvis pasta og broccoli.

Brun dernæst oksekødet i en gryde ved middelhøj varme. Hak imens løget og pres hvidløgen. Når kødet er brunet tilsættes løg og hvidløg og det varmes igennem indtil løgene begynder at blive bløde og glasklare. Tilsæt derefter de to boulionterninger samt vand og lad retten simre 30-40 min.

Vej pastaen og broccoli af, og hæld i gryderne når vandet koger, kog til ønsket konsistens.

Når millionbøffen har simret ca 30-40 min laves der en jævning af mel og mælk. Hæld jævningen i millionbøffen gennem en si, for at undgå klumper.

Smag millionbøffen til med salt og peber. Tilsæt noget madlavningskulør så sovsen bliver brun.

  100 °C   40 minutter

  100 °C   40 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk