Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pastafad med oksekød og grøntsager

Indtastet 9. august 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra. Og kom pastaen i et fad. Imens pastaen koger laves kødfyldet.

 

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Skyl peberfrugt, og skær de hvide hinder fra. Skær dem i små tern. Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i fine tern. Svits løg, hvidløg, peberfrugt og squash i olien ved middel varme i ca. 5 minutter.

 

Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af ved høj varme. Tilsæt koncentreret tomatpure og paprika, og svits det med et par minutter. Hæld til sidst tomatsaucen på panden, og smag til med salt og peber. Lad fyldet simre i 5 minutter. 

 

Skyl cherrytomater, og skær dem i halve eller kvarte afhængig afhængig af størrelsen. Kom dem op til pastaen i fadet sammen med halvdelen af mozzarellaen. Tilsæt kødfyldet, og bland det hele godt sammen. Drys med det sidste mozzarella, og bag pastafadet i ca. 20-25 minutter ved 200 grader, til osten er smeltet og gylden.

 

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk