Rabarberkage med kokos
Ingredienser
750 | g | Rabarber, rå |
75 | g | Rørsukker |
Dej | ||
175 | g | smør |
150 | g | Rørsukker |
1 | tsk | Vanillesukker |
2 | stk | Æg |
150 | g | Økologisk sigtet spelt |
1 | tsk | Bagepulver |
135 | g | Kokosmel |

Rens rabarber og snit dem i små stykker. Bland med 75 g sukker og lad dem trække i et ovnfast fad ca. 25x35 cm.
Lav dejen imens og tænd ovnen på 150 g varmluft.
Smelt smørret og bland med sukker og vanillesukker. Rør æg i med en gaffel.
Bland mel og bagepulver og rør i dejen. Vend kokosmel i.
Fordel dejen i klatter over rabarberne. Bag i ca. 35 min.
150 °C 35 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1233 kJ |
Kalorier | 295 kcal |
Fedt | 18 g |
- mættede | 13 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukker | 17 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 4 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (112 g)