Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Røsti med knuste kartofler

God til at få brugt en masse rester og kan sagtens varieres efter hvad man har.

Indtastet 7. maj 2025 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Skræl kartofler og skær i kvarte, kog i ca 10 min i letsaltet vand,  til de falder lidt fra hinanden, når de stikkes med en gaffel. 
Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe af og temperere.
Lav dejen imens. I en skål slåes æg ud og piskes let sammen. Tilsæt surdejsrester,  hvidløgsolie, mel, salt og peber og pisk igen. Tilføj revet ost lad bare mængden variere efter hvad du har af rester.
Knus kartoflerne let mellem 2 tallerkner der presses sammen. Vend dem i dejen.
Snit eller riv brødet groft og rør dejen sammen. 
Lad evt. hvile eller steg straks i klaret smør eller olie. Sæt små klatter på en varm pande, tryk lidt flad. Når de ser tilpas brunede ud er de færdige.
Obs man kan også erstatte med rå revne kartofler, da skal have lidt lavere varme, så kartoflen også når at blive mør. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk