Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Sunde grove pølsehorn

Indtastet 15. april 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde annesondergaard.dk
Opskriften giver:
Ingredienser
10 stk
25 g
1 dl
1 tsk
1 dl
1 stk
1 stk
1 dl
150 g
250 g

1:  Opløs gæren i vandet.

2:  Rør salt, skyr, revet gulerod, æg og havergryn i.

3:  Tilsæt fuldkornshvedemel og rør dejen ensartet inden det hvide hvedemel tilsættes lidt efter lidt, end til dejen er mættet.

4:  Ælt dejen godt sammen.

5:  Dejen skal være til at røre ved, ikke klistret og ikke tør.

6:  Stil dejen til hævning på køkkenbordet i 1 time.

7:  Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

8:  Efter hævning rulles dejen ud på et meldeysset bord.

9:  Del dejen i 2 boller og rul dejen ud som en pizza som skæres ud i trekanter. 

10: På hver trekant lægges en halv pølse og en lille klat ketchup.

11: Rul pølsen ind i dejen, fra den brede ende og ind mod midten.

12: Placer pålsehornene på bagepladen med bagepapir.

13: Lad dem hæve i 30 minutter.

14: Pensel dem med æg eller mælk.

15: Bag dem i den forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.

  220 °C   10 minutter

  220 °C   10 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk