Sunde grove pølsehorn
Ingredienser
10 | stk | Grillpølser, Langelænder |
25 | g | Gær |
1 | dl | Lunkentvand |
1 | tsk | Groft Salt |
1 | dl | Skyr |
1 | stk | Revet Gulerod stor |
1 | stk | Æg |
1 | dl | Havregryn grovvalsede COOP |
150 | g | Grahamsmel, fuldkornshvedemel |
250 | g | Hvedemel |
1: Opløs gæren i vandet.
2: Rør salt, skyr, revet gulerod, æg og havergryn i.
3: Tilsæt fuldkornshvedemel og rør dejen ensartet inden det hvide hvedemel tilsættes lidt efter lidt, end til dejen er mættet.
4: Ælt dejen godt sammen.
5: Dejen skal være til at røre ved, ikke klistret og ikke tør.
6: Stil dejen til hævning på køkkenbordet i 1 time.
7: Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
8: Efter hævning rulles dejen ud på et meldeysset bord.
9: Del dejen i 2 boller og rul dejen ud som en pizza som skæres ud i trekanter.
10: På hver trekant lægges en halv pølse og en lille klat ketchup.
11: Rul pølsen ind i dejen, fra den brede ende og ind mod midten.
12: Placer pålsehornene på bagepladen med bagepapir.
13: Lad dem hæve i 30 minutter.
14: Pensel dem med æg eller mælk.
15: Bag dem i den forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.
220 °C 10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1126 kJ |
Kalorier | 269 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 53 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 10 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (30,929 g)