Sunde pølsehorn
Ingredienser
250 | g | Havregryn grovvalsede COOP |
350 | g | Hytteost, 20+ |
4 | stk | Æg |
300 | g | Kyllingepølser, 7 % fedt |

Alle blandes sammen, med undtagelse af pølser.
lad det hvile i 10 min
læg en klar dej, kom evt ketchup på, så kom pølse oven på, gem pølsen med dej.
bliver i alt 10 stk.
bag ved 180 grader i ca 30 min.
kan fryses
180 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 846 kJ |
Kalorier | 207 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 15 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 16 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 po (96 g)