Svensk pølseret
Indtastet 8. juni 2020 af: Camilla
Ingredienser
780 | g | Kogte kartofler |
400 | g | Kyllingepølser, 7 % fedt |
100 | g | løg |
200 | g | Madlavningsfløde 8%, frisk |
1 | dl | Skummetmælk |
2 | spsk | Tomatpure, koncentreret |
Hak løg og svits sammen med pølser, paprika, salt og peber.
tilsæt fløde og tomatpuré.
vend herefter de kogte kartofler i.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 396 kJ |
Kalorier | 100 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 12 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |