Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Svinekød i sur-sød sauce

Indtastet 14. januar 2023 af: Preben

Du følger nu Preben


Du vil nu modtage en email hver gang Preben indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland hønsefond, ananas saft, soya sauce, vineddike, brun farin og majsstivelse; stil til side.

Opvarm 1 spsk olie i en stor sauterpande over medium varme. Drys svinekødet med salt og peber. Svits svinekødet til det er brunet. Tag det af panden og stil det til side, hold det varmt.

Kom de sidste 2 spsk olie i panden; Vend broccoli og peber i panden. Lad det svitse i 3-4 min, rør jævnligt i det, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde. Kom svinekødet, med kødsaft, tilbage i panden. Vend hvidløg og ingefær i; Lad det svitse i et halvt minut.

Hæld så høndefondblandingen i; bring det op til en simren. Lad det simre til kødet er mørt og til saucen begynder at tykne. Vend så ananas stykkerne i sammen med forårsløg eller porre, lad det simre videre i 2 min. Server med kogte ris.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk