Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Tærte med kylling og grønt

Tærtedej Bland hvedemel og fuldkornsmel med salt og smuldr smør i melblandingen. Det kan også køres på en foodprocessor. Saml dejen med vand, lad den gerne hvile på køl i 30 minutter og tryk derefter dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm i diameter. Prik hul i dejen med en gaffel og forbag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10 minutter, hvorefter den er klar til at blive fyldt og bagt færdigt. Tærte med kylling og grønt Hvis kyllingen ikke er tilberedt på forhånd – der kan fx sagtens bruges en rest kylling – så kog den i 17 minutter i grøntsagsboullion og skær derefter kyllingen i små tern. Pisk æg, mælk, hytteost, salt og friskkværnet peber sammen med et piskeris og vend kylling, broccoli og chorizotern i blandingen. Fordel fyldet i den forbagte tærtebund, drys med friskrevet cheddar og bag tærten i ca. 35 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til æggemassen er stivnet.

Indtastet 26. juni 2020 af: Miriam Lee

Du følger nu Miriam Lee


Du vil nu modtage en email hver gang Miriam Lee indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
Tærtebund
50 g
125 g
3 spsk
1 tsk
100 g
Fyld
200 g
150 g
4 stk
1 dl
200 g
50 g

Tærtedej
Bland hvedemel og fuldkornsmel med salt og smuldr smør i melblandingen. Det kan også køres på en foodprocessor. Saml dejen med vand, lad den gerne hvile på køl i 30 minutter og tryk derefter dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm i diameter. Prik hul i dejen med en gaffel og forbag den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10 minutter, hvorefter den er klar til at blive fyldt og bagt færdigt.

Tærte med kylling og grønt
Hvis kyllingen ikke er tilberedt på forhånd – der kan fx sagtens bruges en rest kylling – så kog den i 17 minutter i grøntsagsboullion og skær derefter kyllingen i små tern.

Pisk æg, mælk, hytteost, salt og friskkværnet peber sammen med et piskeris og vend kylling, broccoli og chorizotern i blandingen.

Fordel fyldet i den forbagte tærtebund, drys med friskrevet cheddar og bag tærten i ca. 35 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft,  til æggemassen er stivnet.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 696 kJ
Kalorier 167 kcal
Fedt 8 g
- mættede 4 g
- enkeltumættede < 1 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 12 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 1 g
Protein 11 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 port (307 g)

kJ 2135
26 %
kcal 513
26 %
Fedt 26 g
37 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk