Tun low carb pizza
1. Opvarm ovnen til 170 grader.
2. Dræn vandet fra tunen og hæld kødet i en skål. Rør det igennem med en gaffel, så det bliver findelt. Rør æg og loppefrøskaller i og rør godt rundt.
3. Klat tundejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og form den rund. Jeg brugte en dejskraber.
4. Forbag bunden i 20 minutter, eller indtil den er fin gylden.
5. Tag den ud og løft den fra bagepapiret med en bagespatel. Smør tomatpuré på bunden og fordel revet ost ud over. Fordel cherrytomaterne og valnøddekernerne og drys med oregano. Bag i ovnen, til osten er smeltet. Ca. 10 minutter, fik min.
6. Fordel lidt kapers over og drys med finthakket basilikum inden servering. Server evt. lidt oliven til eller på pizzaen og spis evt. en grøn salat ved siden af.
170 °C 20 minutter