Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Tun low carb pizza

Indtastet 5. november 2020 af: Yassin K

Du følger nu Yassin K


Du vil nu modtage en email hver gang Yassin K indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://www.madbanditten.dk/2015/11/26/tun-pizza-ny-opskrift-paa-low-carb-pizza/

1. Opvarm ovnen til 170 grader. 

2. Dræn vandet fra tunen og hæld kødet i en skål. Rør det igennem med en gaffel, så det bliver findelt. Rør æg og loppefrøskaller i og rør godt rundt.

3. Klat tundejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og form den rund. Jeg brugte en dejskraber.

4. Forbag bunden i 20 minutter, eller indtil den er fin gylden.

5. Tag den ud og løft den fra bagepapiret med en bagespatel. Smør tomatpuré på bunden og fordel revet ost ud over. Fordel cherrytomaterne og valnøddekernerne og drys med oregano. Bag i ovnen, til osten er smeltet. Ca. 10 minutter, fik min.

6. Fordel lidt kapers over og drys med finthakket basilikum inden servering. Server evt. lidt oliven til eller på pizzaen og spis evt. en grøn salat ved siden af.

  170 °C   20 minutter

  170 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk