Varm chokolade
Indtastet 12. januar 2021 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
10 | dl | Sødmælk laktosefri |
100 | g | Chokolade 70% |
3 | spsk | Rørsukker |
1 | nip | Salt |
10 | g | Lys sirup |
Smelt chokoladen i en smule af mælken og tilføj herefter resten.
Smag til med sukker og et nip salt. lys sirup kan udelades.
Varm op.
Server gerne med flødeskum.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 467 kJ |
Kalorier | 112 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukker | 8 g |
Kostfibre | - |
Protein | 3 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (285 g)
kJ 1333
16 %
kcal 319
16 %
Fedt 19 g
26 %