Wok med hakket oksekød, nudler, gulerødder og broccoli
Ingredienser
250 | g | Fuldkornsnudler |
Kogende Vand | ||
6 | stk | Forårsløg, rå |
300 | g | Gulerod |
1 | stk | Broccoli, rå |
2,5 | spsk | Rapsolie |
2 | fed | hvidløg |
500 | g | Hakket oksekød 3-7 % |
10 | cl | sojasovs |
Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem stå i ca. fem minutter. Hæld vandet fra, og sæt dem til side til senere.
Skyl forårsløg, og del dem i den hvide og grønne del. Snit den grønne del fint, og gem dem til senere. Skær den hvide del i tynde strimler. Skyl gulerødder og skær dem i tynde strimler. Skyl broccoli, og kasser stokken. Skær toppen i mindre buketter.
Opvarm halvdelen af olien i en wok ved høj varme. Svits forårsløg, gulerødder og broccoli i olien i et par minutter. Tag grøntsagerne op af wokken, og sæt dem til side.
Kom den anden halvdel af olien i wokken, og svits det hakkede oksekød heri. Pil hvidløg, hak dem fint, og kom dem i wokken, når kødet er brunet godt af. Tilsæt også halvdelen af sojasaucen, og lad det stege et par minutter.
Kom grøntsagerne tilbage i wokken sammen med nudlerne, og hæld den sidste halvdel af sojasaucen på. Steg det hele i ca fem minutter, og smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 481 kJ |
Kalorier | 115 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 12 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | 2 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 personer (397,6 g)