Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Bankekød

Lækker opskrift fra mormors køkken.

Indtastet 12. februar 2018 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bank kødet. Hæld mel, salt og peber i en tallerken og bland det, inden hver siden af bankekødet vendes heri.

Steg 2-3 stykker bankekød ad gangen til det er brunet let og læg det på en tallerken imens resten steges.

Hak løget og brun dem i gryden. Tilsæt kød, vand, laurbær og lad det simre 1,5 time.

Jævn saucen om nødvendigt med Maizena udrørt i vand. Hold lidt igen på jævningen til passende tykkelse opnås.

Smag til med salt og peber, tilsæt evt. Kulør.

Server med kartoffelmos hvis det skal være klassisk. Bagte rodfrugter vil også være lækkert tilbehør.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk