Belgiske vafler
Lette og luftige vafler uden sukker og gluten. Rige på proteiner og kostfibre.
Ingredienser
2 | stk | Æg |
1 | spsk | MySyrup Maple Flavour |
0,5 | dl | Skummetmælk, økologisk |
25 | g | Impact Whey Protein (Vanilla Stevia), Myprotein |
0,5 | tsk | Bagepulver |
20 | g | Instant Oats, Myprotein |
4 | g | HUSK |

Bland proteinpulver, havregryn, bagepulver og HUSK i en skål.
Adskil æggene i hvider og blommer, og pisk hviderne stive.
Tilsæt æggeblommer, mælk og sirup til "melblandingen" og rør grundigt til dejen er fin og glat.
Vend forsigtigt æggehviderne i dejen, så du får en luftig vaffeldej.
Opvarm vaffeljernet og steg vaflerne i lidt kokosolie til de er gyldenbrune.