Bountykugler
en lille himmerigsmundfuld
Opskriften giver 100 kugler
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Smørret smeltes og alt, undtagen chokoladen æltes sammen, stilles koldt ca. 30 min.
Trilles til kugler og stilles koldt til næste dag eller 20 min. i fryseren (kan også fryses i længere tid, til du har tid til at gå videre i processen)
Chokoladen smeltes over vandbad, tempereres hvis du bruger ægte chokolade. Der findes mange måder at gøre dette på og jeg har ikke fundet den perfekte metode endnu, så søg på nettet efter "temperering af chokolade". Fif: brug gerne en større mængde chokolade, da det er lettere at temperere og brug så resten til chokolade snirkler eller anden konfekt (den kan også størknes igen og gemmes til næste gang).
Mængden af chokoladen er kun vejledende, det er en god idé at have mere på lager. Der er store variationer på hvor tykt lag chokolade man overtrækker med, jeg banker mine af mod kanten af skålen flere gange for at få et tyndere lag.
Opbevares på køl.
Obs for low fodmap er der en begrænsning på 18 g. kokosmel pr. servering. Du kan spise ca. 5 bountykugler uden at overskride grænsen.