Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Bountykugler

en lille himmerigsmundfuld

Indtastet 15. oktober 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Smørret smeltes og alt, undtagen chokoladen æltes sammen, stilles koldt ca. 30 min. 

 
Trilles til kugler og stilles koldt til næste dag eller 20 min. i fryseren (kan også fryses i længere tid, til du har tid til at gå videre i processen)
 
Chokoladen smeltes over vandbad, tempereres hvis du bruger ægte chokolade. Der findes mange måder at gøre dette på og jeg har ikke fundet den perfekte metode endnu, så søg på nettet efter "temperering af chokolade". Fif: brug gerne en større mængde chokolade, da det er lettere at temperere og brug så resten til chokolade snirkler eller anden konfekt (den kan også størknes igen og gemmes til næste gang).
 
Mængden af chokoladen er kun vejledende, det er en god idé at have mere på lager. Der er store variationer på hvor tykt lag chokolade man overtrækker med, jeg banker mine af mod kanten af skålen flere gange for at få et tyndere lag.
 
Opbevares på køl.
 
Obs for low fodmap er der en begrænsning på 18 g. kokosmel pr. servering. Du kan spise ca. 5 bountykugler uden at overskride grænsen.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk