Cheeseburgersuppe med mindre fedt

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bacon steges på en pande og lægges på fedtsugende papir. Obs den er ikke medtaget i næringsberegningen, så hvis man tæller kalorier er det lavet så det kan vejes og drysses på ved serveringen.

Svits oksekødet i hvidløgsolie i en stor suppegryde, når det er gråt, tilsættes fintsnittet hvidkål. Hæld oksebouillon ved og tilsæt, krydderier, flødeost og cheddar.

Lad suppen simre i 20-30 min. Smag til. Originalopskriften bruger 1 tsk. cayennepeber, men det er alt for stærkt for os. Vi anbefaler at starte med en knivspids og justere op derfra til det passer dine smagsløg.

Server med bacon brækket i stykker på toppen og evt. lidt grøn top fra forårsløg.

Info low FODMAP: hvis man ikke tolererer laktose kan man bruge laktosefri friskost, eller tage Laktrase.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk