Cheeseburgersuppe med mindre fedt
Opskriften giver 6 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bacon steges på en pande og lægges på fedtsugende papir. Obs den er ikke medtaget i næringsberegningen, så hvis man tæller kalorier er det lavet så det kan vejes og drysses på ved serveringen.
Svits oksekødet i hvidløgsolie i en stor suppegryde, når det er gråt, tilsættes fintsnittet hvidkål. Hæld oksebouillon ved og tilsæt, krydderier, flødeost og cheddar.
Lad suppen simre i 20-30 min. Smag til. Originalopskriften bruger 1 tsk. cayennepeber, men det er alt for stærkt for os. Vi anbefaler at starte med en knivspids og justere op derfra til det passer dine smagsløg.
Server med bacon brækket i stykker på toppen og evt. lidt grøn top fra forårsløg.
Info low FODMAP: hvis man ikke tolererer laktose kan man bruge laktosefri friskost, eller tage Laktrase.