Chokolade scones
Proteinrige scones.
Indtastet 27. februar 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
100 | g | Instant Oats, Myprotein |
25 | g | Pea Protein, Myprotein |
150 | g | Protein Hvedemel |
50 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
10 | g | Bagepulver |
100 | g | Coconpure |
60 | g | Skummetmælk, økologisk |
120 | g | Cheasy Skyr, Arla |
1 | stk | Æg |
50 | g | Mørk chokolade 85 % |
Bland de tørre ingredienser og ælt kokosolien i.
Rør de våde ingredienser sammen.
Ælt de tørre i de våde.
Hak chokoladen og ælt det i dejen.
Rul dejen ud, så den er et par cm tyk.
Stik dine scones ud med et glas og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem 10 min i en forvarmet oven ved 170° (ikke varmluft).
Bag dem i yderligere 15 min ved 150° (ikke varmluft).
Lad dem køle helt af på en bagerist.
175 °C 20 minutter
175 °C 20 minutter