Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Chokolade scones

Proteinrige scones.

Indtastet 27. februar 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
100 g
25 g
150 g
50 g
10 g
100 g
60 g
120 g
1 stk
50 g
 
Bland de tørre ingredienser og ælt kokosolien i. 
Rør de våde ingredienser sammen. 
Ælt de tørre i de våde.  Hak chokoladen og ælt det i dejen. 
Rul dejen ud, så den er et par cm tyk. 
Stik dine scones ud med et glas og fordel dem på en bageplade med bagepapir. 
Bag dem 10 min i en forvarmet oven ved 170° (ikke varmluft). 
Bag dem i yderligere 15 min ved 150° (ikke varmluft). 
Lad dem køle helt af på en bagerist.  
 
 
  175 °C   20 minutter

  175 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk