Chokoladeis
Opskriften giver:
Ingredienser
100 | g | Mørk chokolade |
1 | dåse | Kondenseret mælk |
2 | dl | kogende vand |
2,5 | dl | piskefløde |

Chokoladen smeltes (vandbad eller microovn)
Kondenseret mælk røres i.
Tilsæt kogende vand.
Afkøles, og derefter røres fløden i.
Fryses 60 min i ismaskine, og derefter nogle timer i fryseren.
Kondenseret mælk røres i.
Tilsæt kogende vand.
Afkøles, og derefter røres fløden i.
Fryses 60 min i ismaskine, og derefter nogle timer i fryseren.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1204 kJ |
Kalorier | 286 kcal |
Fedt | 16 g |
- mættede | 8 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukker | 6 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 4 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 kugler (58,594 g)
kJ 705
8 %
kcal 168
8 %
Fedt 9 g
14 %