Chokoladekage eller muffins med bønner

Dejlig fin struktur. Let og fugtig. Velegnet som dessert sammen med en kugle god vaniljeis, da den ikke er så tung som eks. brownie.

Indtastet af:
Kilde: Stort set frit efter Louisa Lorang

Opskriften giver 12 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tænd for ovnen på 185 grader.

 

Hak og smelt chokolanden over vandbad. Imens den smelter blendes bønner. Tilsæt smør og sirup og blend igen til en glat masse.

 

Tilsæt den smeltede chokolade, blend og tilsæt vanillie, salt, kakao, bagepulver og natron. Blend. Tilsæt æggene, et ad gangen. 

 

Fyld massen i muffinformene eller i en bradepande på 20*20 cm. og bag i 20 min. for muffins og 30 min. for kage. Tjek om kagen er gennembagt ved at stikke en strikkepind eller tandstik i. Hvis der hænger dej ved skal den bage lidt længere. 

 

Tips:

Det klæder kagen godt med lidt glasur :)

 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk