Chokoladekage eller muffins med bønner
Dejlig fin struktur. Let og fugtig. Velegnet som dessert sammen med en kugle god vaniljeis, da den ikke er så tung som eks. brownie.
Opskriften giver 12 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 185 grader.
Hak og smelt chokolanden over vandbad. Imens den smelter blendes bønner. Tilsæt smør og sirup og blend igen til en glat masse.
Tilsæt den smeltede chokolade, blend og tilsæt vanillie, salt, kakao, bagepulver og natron. Blend. Tilsæt æggene, et ad gangen.
Fyld massen i muffinformene eller i en bradepande på 20*20 cm. og bag i 20 min. for muffins og 30 min. for kage. Tjek om kagen er gennembagt ved at stikke en strikkepind eller tandstik i. Hvis der hænger dej ved skal den bage lidt længere.
Tips:
Det klæder kagen godt med lidt glasur :)