Chokoladekage uden mel
Med mandler og gode naturlige råvarer....
Opskriften giver:
Ingredienser
250 | g | Mandler blendet til groft mandelmel, eller købt mandelmel |
15 | stk | Dadler |
160 | g | Mørk chokolade |
165 | ml | Kokosmælk (en lille dåse) |
1 | spsk | Cacao til bagning (f.eks. Urtekram) |
4 | stk | æg |
1 | stk | Vanillestang |
1 | nip | Salt, fint |
2 | tsk | Bagepulver |
5 | g | Kaffe, instant, decaffeinated, pulver |

Mandler blendes sammen med dadlerne. Bagepulver røres i, hvis man vil have chokoladekage, ønskes brownie undlades bagepulveret.
Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes sammen med kokosmælken. Cacao, salt og Instant kaffe røres i chokolademassen.
Æggene piskes sammen. Derefter røres chokolademassen i, og tilsidst mandelmassen.
Dejen fordeles i en lille bradepande foret med smurt bagepapir.
Bages ved 180 grader i ca. 30 min.
180 °C 30 minutter
180 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1751 kJ |
Kalorier | 421 kcal |
Fedt | 26 g |
- mættede | 9 g |
- enkeltumættede | 12 g |
- flerumættede | 4 g |
Kulhydrater | 34 g |
- heraf sukker | 10 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 13 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (44 g)
kJ 766
9 %
kcal 184
9 %
Fedt 11 g
16 %