Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Chokoladesovs

- let at lave i microbølgeovn

Indtastet 29. september 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Chokoladen hakkes groft. Læg den i en skål med høj kant, sammen med sirup, fløde, salt og vanillesukker.

Varmes på højeste effekt i 1-2 min. ca. Rør rundt og giv den 1-2 min. mere, gentages evt. til den er smeltet sammen og har et ensartet udseende.

Obs der er stor forskel på microovne, så start forsigtigt ud. Den må gerne få et opkog, men hvis den koger i længere tid bliver chokoladen brændt.

Smages til med sirup og vanillesukker, juster evt. konsistensen med mere fløde, hvis den er for tyk.

Fif: er der en rest af chokoladesovs kan den opbevares i køleskab og varmes op igen. 
Den kan også bruges direkte fra køleskabet, som et lækkert chokoladesmørepålæg;-p

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk