Cremet kirsebæris

Lækker cremet konsistens lige fra fryseren og en utrolig lækker ameretto agtig smag.

Indtastet af:

Opskriften giver 1,2 liter

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Pureén her består af afkogte surkirsebær, hvor saften er drænet fra. Pureén kan supleres med saft, hvis der mangler lidt (op til 50 g. saft giver stadig et fint resultat). Både saft og pure er usødet.

Alle ingredienser røres sammen og køres på ismaskine.

Rør evt. 50 g. mørk hakket chokolade i.

Hæld isen i en bøtte og frys yderligere ind i fryseren.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk