Cremet kirsebæris
Lækker cremet konsistens lige fra fryseren og en utrolig lækker ameretto agtig smag.
Ingredienser
250 | g | Kirsebærpure af surkirsebær |
175 | g | Rørsukker |
0,5 | tsk | Vanille, pulver |
0,5 | tsk | Citronsaft, friskpresset |
1,5 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
1 | dl | Minimælk, 0,5% |

Pureén her består af afkogte surkirsebær, hvor saften er drænet fra. Pureén kan supleres med saft, hvis der mangler lidt (op til 50 g. saft giver stadig et fint resultat). Både saft og pure er usødet.
Alle ingredienser røres sammen og køres på ismaskine.
Rør evt. 50 g. mørk hakket chokolade i.
Hæld isen i en bøtte og frys yderligere ind i fryseren.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 878 kJ |
Kalorier | 209 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 32 g |
- heraf sukker | 26 g |
Kostfibre | - |
Protein | 1 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 liter (560 g)