Dijon sennep, hjemmelavet
Hvorfor købe, når man kan lave selv?

Indtastet 23. oktober 2011 af: Leif Andersen Kilde http://southernfood.about.com/od/seasoningrecipes/r/blbb360.htm
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | spsk | Honning |
2,5 | dl | Hvidvin, tør |
1 | stk | løg |
2 | fed | hvidløg |
120 | g | Sennepspulver |
1 | spsk | Olivenolie |
2 | tsk | salt |
4 | stænk | Tabascosauce |

Bland honning, vin, hakket løg og hvidløg. Kog op og lad det simre i 5 minutter.
Hæld blandingen i en skål og lad det afkøle. Hæld blandingen ned i sennepspulveret i en lille gryde.
Pisk til fin konsistens. Tilsæt resten af ingredienserne. Opvarm langsomt indtil sennepen tykner under konstant omrøring.
Hæld sennepen i en ikke-metal beholder og dæk den over.
Sættes i køleskab i mindst 2 dage for at smagsstofferne blandes ordentligt sammen.