Dr. Oetker kagecreme
Ingredienser
85 | g | Kagecreme, pulver, Dr. Oetker |
5 | dl | Minimælk, 0,5% |
Hæld kold mælk i en skål og pisk kagepulveret godt ud heri.
Pisk blandingen i 1 minut.
Stil kagecremen i køleskabet i 20 min.
Efter en kort omrøring er kagecremen klar til brug.
Fif: kagecremen kan blandes 50/50 med flødeskum og lidt ekstra vanille, så har du istedet en lækker konditorcreme, til at fylde i lagkager o.lign. færdigbagte kager.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 371 kJ |
Kalorier | 87 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | 18 g |
- heraf sukker | 10 g |
Kostfibre | - |
Protein | 3 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion, til ca. 2 lagkager (585 g)