Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Friskost-Gnocchi med tomatsauce

Traditionelt laves gnocchi af moste kartofler, men denne opskrift anvender friskost istedet og er dermed meget hurtigere at lave.

Indtastet 6. juli 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspiration fra Signesmad
Opskriften giver:
Ingredienser
250 g
200 g
1,5 bægre
20 g
1 drys
1 drys
0,5 tsk
Tomatsauce
4 spsk
2 fed
1 dåse
10 blade
1 drys
1 drys
1 tsk

Alle ingredienser til gnocchi blandes i en skål og æltes sammen i ca. 5 min. til dejen er fast.

Del dejen i 4 og rul til pølser på tykkelse med en pegefinger. Skær i 1,5-2 cm tykkelse.

Sæt en stor gryde vand i kog.

Varm olivenolie op på en pande. Snit hvidløget i skiver og svits dem i olien. Hak basilikum bladene groft. Hvis du følger low fodmap fiskes hvidløgene op igen, inden de hakkede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber.

Kom 1 spsk. salt i vandet, når det koger og hæld alle gnocchi i. Kog dem til de alle ligger i overfladen og så lige et par minutter mere. 

Tag gnocchi op med en hulske og hæld dem direkte i tomatsaucen. Tilsæt basilikum og server.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 810 kJ
Kalorier 193 kcal
Fedt 11 g
- mættede 4 g
- enkeltumættede 3 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 17 g
- heraf sukker 1 g
Kostfibre 2 g
Protein 7 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (334 g)

kJ 2709
32 %
kcal 647
32 %
Fedt 37 g
52 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk