Græskarboller
Skønne bløde og luftige boller, med milde smagsnoter. Bollerne er friske og saftige i flere dage, hvis de holder så længe...
Ingredienser
2 | dl | Mælk ( laktosefri for Low FODMAP ) |
50 | g | Gær |
300 | g | Græskarpure |
200 | g | Laktosefri yoghurt naturel 1,5% (Arla) |
2 | tsk | Rørsukker |
2 | tsk | Havsalt |
1 | knivspids | Kardemomme |
1 | knivspids | Kanel |
3 | stk | Æg |
200 | g | Fuldkornsspeltmel |
700 | g | Speltmel |
50 | g | Smør, saltet |

200 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1108 kJ |
Kalorier | 263 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 44 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 store boller (136 g)