Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Guf

Lækker jordbærguf til isen

Indtastet 25. juli 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
120 g
40 g
0,5 tsk
2 spsk
1 bæger
Sukker, jordbærsirup, eddike og vand koges op i en kasserolle til sukkeret er smeltet. Vær opmærksom, hvis det koger for længe, kan sukkeret krystallisere sig igen.

Imens piskes æggehviderne stive. Når sukkerblandingen er klar, piskes den i en tynd stråle ned i hviderne. Nu skal der piskes til blandingen er helt afkølet, det kan godt tage 15-20 min. Det kan gøres lidt hurtigere, ved at sætte skålen i et iskoldt vandbad, imens der piskes. Ellers er det en fordel at bruge en køkkenmaskine.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1002 kJ
Kalorier 240 kcal
Fedt < 1 g
- mættede -
- enkeltumættede < 1 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 56 g
- heraf sukker 56 g
Kostfibre -
Protein 2 g
Salt -
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (61 g)

kJ 607
7 %
kcal 145
7 %
Fedt < 1 g
< 1 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk