Gulerodskage
Denne kage er sukkerfri og kan sagtens laves i en glutenfri version. Den har desuden et højt indhold af protein og kostfibre.
Indtastet 2. april 2015 af: Malene
Opskriften giver:
Ingredienser
100 | g | Instant Oats, Myprotein |
100 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
100 | g | Mandel, rå |
200 | g | Skummetmælk, økologisk |
3 | stk | Æg |
75 | g | Kogt æble |
75 | g | Coconpure |
2 | tsk | Bagepulver |
2 | tsk | Kanel |
250 | g | Gulerod, dansk, rå |
25 | g | Valnød |
25 | g | Rosiner uden kerner |
175 °C 30 minutter
175 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1189 kJ |
Kalorier | 285 kcal |
Fedt | 17 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | 3 g |
Kulhydrater | 17 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 15 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (81,635 g)
kJ 970
12 %
kcal 232
12 %
Fedt 14 g
20 %