Havregrynskager.
Skal man glæde sin familie, så hvorfor ikke diske op med disse lækre og utrolig lette havregrynskager?
Opskriften giver 35 Småkager
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
1. Kom havregrynene i en skål, og smelt herefter smørret, og kom dette ned til havregrynene.
2. Kom sukkeret og det sammenpiskede æg ned i også.
3. Bland hvedemelet med bagepulver, vaniljesukker og saltet. Og rør herefter dette med til havregryns-blandingen.
4. Jeg vejer altid dejen af, således at de altid får de samme størrelse og derved bliver bagt ens. Jeg synes, at de får en god størrelse ved de 10 gram. Sæt disse dej-klatter af på en bageplade, jeg kan få plads til 9 styk på en plade, men prøv dig frem.
5. De bages i 10 minutter ved 180 grader varmluft.
6. Lad dem køle lidt på bagepladen inden de flyttes over på en rist, hvor de køler helt af og slutteligt kommes i en kagedåse.