Havregrynskager.

Skal man glæde sin familie, så hvorfor ikke diske op med disse lækre og utrolig lette havregrynskager?

majaschlunsen 20. juli 2015

Du følger nu majaschlunsen


Du vil nu modtage en email hver gang majaschlunsen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde "Gammel opskrift, ved ikke hvorfra"
Sluk ikke skærmen
Sådan gør du:

1. Kom havregrynene i en skål, og smelt herefter smørret, og kom dette ned til havregrynene. 
2. Kom sukkeret og det sammenpiskede æg ned i også. 
3. Bland hvedemelet med bagepulver, vaniljesukker og saltet. Og rør herefter dette med til havregryns-blandingen. 
4. Jeg vejer altid dejen af, således at de altid får de samme størrelse og derved bliver bagt ens. Jeg synes, at de får en god størrelse ved de 10 gram. Sæt disse dej-klatter af på en bageplade, jeg kan få plads til 9 styk på en plade, men prøv dig frem. 
5. De bages i 10 minutter ved 180 grader varmluft. 
6. Lad dem køle lidt på bagepladen inden de flyttes over på en rist, hvor de køler helt af og slutteligt kommes i en kagedåse. 

  180 °C   10 minutter

  180 °C   10 minutter
Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer
Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Opskriften hører til kategorierne:

Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk