Havregrynskugler - af den sunde slags
De smager virkelig godt, men kan spises med bedre samvittighed end de traditionelle, og er bedre for blodsukkeret. Også gode som værtindegave :)
Opskriften giver:
Ingredienser
150 | g | Dadler |
75 | g | Mandel, rå |
40 | g | Kokosmel |
40 | g | Havregryn |
30 | g | Kakao, bitter/usødet |
50 | g | Kokosmel |

Hak dadler og mandler i en foodprocessor eller minihakker (i så fald hak dadler og mandler hver for sig).
Tilsæt evt. et par spsk. vand og bland havregryn, 40 g. kokosmel og kakao i daddel/mandelmassen.
Tilsæt evt. lidt mere vand, massen skal have rette konsistens til at kunne trilles til faste kugler, uden at de må være tørre - så kan kokosmelet (de sidste 50 g.) ikke hænge ved, når du triller dem i det til sidst.
Smager bedst kolde, så opbevar på køl.