Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Havrekiks med gulerod og tranebær

Sprøde lækre kiks, som både er lette og hurtige at lave. Vil passe rigtig godt til ost, men smager også fortrinligt som de er.

Indtastet 16. februar 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Bland de tørre ingredienser i en skål.

Hak de tørrede tranebær i lidt mindre bidder og hæld dem i skålen.

Riv guleroden fint og kom i skålen.

Hæld olie og vand ved og rør det hele hurtigt sammen.

Rul dejen ud imellem 2 stykker bagepapir til ca. 2-3 mm tykkelse. Fjern det øverste stykke og skær kiksene ud i 25 stk. Et pizzahjul er nemt at bruge til udskæringen.

Bag ved 175 grader i ca 15 min. Tag dem ud hvis de begynder at tage farve.

Når de er kølet af kan du teste om de er sprøde, ellers giv dem 5 min mere og køl af igen. Dette kan gentages, hvis det er nødvendigt, men husk hele tiden at holde øje med farven.

Når de er helt kolde kan de opbevares i en dåse med tætsluttende låg.

 

Info low fodmap: alm. havregryn har begrænsning til 25 g. pr. servering. Det svarer til en femtedel af portionen. Tryk på ingrediensen "havregryn" for uddybning af hvilke havregryn der har en højere grænse.

  175 °C   15 minutter

  175 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk