Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Havtorncurd

Lækker curd, hvor havtorns passionsfrugtagtige smagsnuancer kommer frem. Pragtfuld i fyldte chokolader eller som smørrepålæg.

Indtastet 31. marts 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Læg husblas i blød i rigeligt vand.

Bland alle ingredienser i en kasserolle undtagen husblas.

Rør under middelvarme og tag den af varmen når den tykner.

Klem overskydende vand af husblassen og kom den i curden.

Rør til husblassen er helt opløst.

Sigt evt. curden. Dette kan bruges som redningsmanøvre, hvis æggehviden er begyndt, at sætte sig som små hvide klumper.

Hæld curden på glas. Når de er afkølet, opbevares de koldt.

Holdbarhed på køl 1-2 uger. Hvis det er lykkedes, at aktivere vacuum i glasset holder den længere, når den er uåbnet.

Fif: prøv at røre noget af curden op med flødeskum, så får du den lækreste mousse.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk