Jordbærmousse

Lækkert som fyld eller topping på kager. Eller som en lille sommerlig dessert i portionsglas.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 Små glas

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Sæt husblas i blød i rigeligt vand.

Kog jordbær med sukkeret, til de er bløde. Tilpas sødmen, tilsæt evt. mere sukker.

Sigt jorbærrene.

Smelt husblas direkte i den varme jordbærmasse.

Smag til med citronskal.

Pisk fløden til blødt skum.

Vend lidt af flødeskummet i jordbærmassen, og rør derefter det hele sammen.

Smag til og sæt på køl.

Fif: moussen passer rigtig godt til en chokoladebund af Gateau Marcel eller mazarinkage.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk