Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kanel bagels

Indtastet 21. januar 2017 af: Dorthe

Du følger nu Dorthe


Du vil nu modtage en email hver gang Dorthe indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Hæld  vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt æg, salt, kanel og tranebær og ælt dernæst melet i ( Start med grahamsmelet). Ælt til dejen er glat og smidig og lige akkurat kan slippe fingrene. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1½ time.

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i 15 stykker. Tril hvert stykke til en bolle, og stik fingeren igennem i midten af dejen, og træk i den, så der bliver et hul. Hver bagels skal være ca. 10 cm i diameter.

Fordel bagels på to bageplader med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 minutter.

Pensl bagels med sammenpisket æg og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne.

  200 °C   15 minutter

  200 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk