Kanel bagels

Indtastet af:

Opskriften giver 15 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hæld  vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt æg, salt, kanel og tranebær og ælt dernæst melet i ( Start med grahamsmelet). Ælt til dejen er glat og smidig og lige akkurat kan slippe fingrene. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1½ time.

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i 15 stykker. Tril hvert stykke til en bolle, og stik fingeren igennem i midten af dejen, og træk i den, så der bliver et hul. Hver bagels skal være ca. 10 cm i diameter.

Fordel bagels på to bageplader med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 minutter.

Pensl bagels med sammenpisket æg og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne.

  200°   15 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk